golf caddy GPS,Golf GPS


golf GPS | Status | Register | Upgrade |
Als u uw V100 registreert kunt u kiezen uit onderstaande mogelijkheden. De typen lidmaatschap zijn afgestemd op uw persoonlijke behoefte. U kunt uw type lidmaatschap te allen tijde wijzigen of upgraden voor een kleine vergoeding. De ontvangst van GPS signalen is gratis, dus u kunt tot in lengte van dagen uw eigen banen inmeten en daarop spelen. U hoeft niet per se lid te zijn!
Lidmaatschap
Pakket Par-lid Birdie-lid
Eenmalige* contributie nee $29.95
Jaarlijkse contributie nee nee
Baan downloaden nvt
nvt
onbeperkt
Opslag ruimte in lidmaatschap bestand nvt 30 banen
Course Storage in V100 10 banen 10 banen
Garantie 3 maanden Uitgebreid tot 1 jaar
Sonocaddie V100 lidmaatschap is niet overdraagbaar, restituabel of verdiscontabel met een nieuw lidmaatschap.
 
 Voordelen Lidmaatschap
  Wereldwijd banen beschikbaar
Met het eagle-lidmaatschap heeft u toegang tot een groeiend aantal banen in de wereld. Inmiddels zijn er al meer dan 22,000 voor u ingetekend, zodat u op deze banen over accurate gegevens beschikt t.a.v. aanwezige hindernissen en afstanden! U zult hierdoor met nog meer plezier en ontspanning uw ronde beleven!
  Eenvoudige toegang tot baangegevens
Met een zeer gebruiksvriendelijk programma installeert u eenvoudig de V100 software op uw computer en communiceert met uw Sonocaddie of verplaatst of verwijdert allerlei informatie van en naar uw persoonlijke mappen.
  Persoonlijke mappen
Het Sonocaddie lidmaatschap verschaft u de mogelijkheid om uw gegevens voor 10 banen in een map op te slaan. Deze gegevens kunt u helemaal naar uw eigen inzicht indelen en bewerken.
  Online Customer Service
Problemen met banen downloaden of anderszins, neem even contact met ons op. Ons vriendelijke en professionele team van de Customer Service Department staat u graag met raad en daad te woord en zoeken samen met u naar de oplossing met de online Membership Service.
 
golf caddie,Golf GPS
Main / Company / Product / Course / Member / Support / Buy Now / Contact Us