golf caddy GPS,Golf GPS


Electronic Golf Caddy  
Ons doel
Sonostar streeft ernaar een voortrekkersrol te vervullen in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige nieuwe producten. Creatieve ideeën en innovaties zijn onze concurrentiekracht. Sonostar is een groot technologie-ontwikkelingsbedrijf met een sterke financiële positie, wat ons een gunstige concurrentiepositie oplevert.
 
Company Philosophy
Sonostar heeft de beste mensen in dienst om onderzoek en ontwikkeling te verrichten; voornamelijk op het gebied van GPS-technologie en andere, aanverwante microprocessorgebaseerde producten. Sonostar is opgericht om betaalbare microprocessor-producten te creëren teneinde de mogelijkheden van geavanceerde technologieën te kunnen benutten om de prestaties van sporters te verbeteren.
Klantenservice is onze eerste prioriteit. Sonostar richt zich op het leveren van kwaliteitsproducten en een hoogwaardige klantenservice over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Europa en Azië. Door constant onderzoek naar het golfspel te verrichten, wil Sonostar golfspelers helpen hun spel te verbeteren en de beleving van het golfspel te verrijken.

golf caddie,Golf GPS
Main / Company / Product / Course / Member / Support / Buy Now / Contact Us / Site Map