golf caddy GPS,Golf GPS


Golf GPS Unit | Gebruiksmogelijkheden |Specificaties |Systeem vereisten| Golfregels en Golf GPS |
The easiest and most advanced golf GPS unit now available, Sonocaddie V300 with patented color layout. Our ergonomic V300 serves as your own personal golf caddie guiding you through the course and helping you earn your best scores ever!
Functies

Maakt u ernst met uw spelverbetering en wilt u meer plezier aan uw golfspel beleven, dan is Sonocaddie uw beste partner the (w)hole way... Door gebruik te maken van het meest geavanceerde high-tech GPS-satellietsysteem berekent Sonocaddie in een ogenblik elke afstand naar ieder baanelement/hindernis op uw avontuurlijke weg naar de hole! Maar dat is niet alles, er zijn nog veel meer redenen waarom u de volgende keer Sonocaddie als spelpartner op uw ronde wilt meenemen.

Uiterlijke kenmerken
Golf GPS Golf GPS Golf GPS
Gebruiksmogelijkheden
 
    -Afstandsgids met baan-layout
Sonocaddie geeft de golfspeler continu nauwkeurige afstandsinformatie vanuit ieder willekeurig punt op de hole. Het revolutionaire gebruikers interface van Sonocaddie toont uw positie op iedere hole at real time op een full color hoge resolutiescherm! Al uw bewegingen naar de volgende afslagplaats worden feilloos vastgelegd en de afstanden naar alle hindernissen continu ververst.
.............................................................................
    -Green view
Sonocaddie toont de afstand tot de green op elk punt van de baan, ook zonder directe zichtlijn zodat u te allen tijde de juiste slag kunt bepalen.

...........................................................................
    -Afstandsmeting
Bent u nieuwsgierig naar uw slagafstanden? Geen probleem, met de "mark-functie" van Sonocaddie kunt u op ieder gewenst moment uw slaglengtes/gedrag tot op de meter nauwkeurig aflezen. Handig om te weten voor de juiste clubkeuze de volgende keer................................................................................
    -Digitale scorekaart and Spelanalyse
Laat uw papieren scorekaart maar thuis. Met een simpele druk op de knop houdt de Sonocaddie uw scores bij van de front- en backnine. Aan het einde van uw ronde kunt u op een kort overzicht uw spelprestaties uitlezen/analyseren in percentages en op een later tijdstip nog eens rustig evalueren.


...........................................................................
   

-Persoonlijke baaninstellingen
Veel golfspelers vinden het bijzonder plezierig dat de Sonocaddie de mogelijkheid biedt om op iedere baan eigen referentiepunten in te brengen of te deleten zodat de referentiepunten aan eigen prioriteiten en criteria voldoet. Dit is ook makkelijk omdat baanelementen niet zelden opzettelijk veranderd worden.


............................................................................

   

-Track uw spel
Sonocaddie kan iedere afzonderlijke afslagplaats opslaan en zodoende uw hele spel in kaart brengen op het scherm. Deze gegevens kunt u opslaan en op een later tijdstip nog eens rustig bekijken.

 


............................................................................

Naar boven
Specificaties
Grootte 108 x 58.3 x 28.4mm (4.3" x 2.3" x 1.1")

Gewicht 140g inclusief Li-MH batterij
Opslagcapaciteit Opslagmogelijkheden voor 30 banen,100 scorekaarten en 100 rondes
Aan/uit Oplaadbare batterij / Tot 15 uur spelen
Scherm 2,2 inch HR-kleurenscherm LCD/backlight
Taal ondersteuning Engels
Waterproof Ja, IPX6
Certificering CE, FCC, WEEE, RoHS
Antenne Ingebouwde antenne
IInternet vereist
Lidmaatschap vereist met éénmalige bijdrage Naar boven
Systeem vereisten
Windows 7/ XP/ Vista
(Mac is temporarily not available)  
CD-ROM
512 MB RAM (XP) 1 GB RAM (Vista) or higher
12 Mb of meer HD-geheugen
  Naar boven
Main / Company / Product / Course / Member / Support / Buy Now / Contact Us